Film & Foto

Fremtid innen film/foto? Fotograf. Manusforfatter. Lyd. Youtube. Photoshop. Premiere. Fokuser på idéutvikling. Kreative prosesser. Kamera. Fortellerteknikker. Opptak og etterarbeid.

Musikk

 

Finn tonen på Voss! Musikkglede for livet - enten hobby eller jobb? Samspel, felleskap, studio, scene, låtskriving, arrangering, produksjon, MacLab, konsert, turné, band, musikkhistorie og teori.

Data

 

Karriere i datafag? Programmering - Animasjon - 3D - Spillutvikling - Foto & video - Grafisk design - Web.  USA: San Francisco/Silicon Valley og LA.

Ekstremsport

Lær elvepadling, fallskjerm, topptur- og frikjøring med skredlære. Ta brattkort i klatring og "spot" kvarandre på buldring. Opplev vennskap og ekskursjonar. Kjenn naturkreftene på kroppen og avslutt dagen i sovepose rundt bålet. Eit år med leik og læring i "Elvepadlingens Mekka"; Ekstremsport- og skibygda Voss!

Idrett & Friluftsliv

Idrett- og friluftsliv er linja for deg som vil smake på alt! Vi har fokus på meistring, glede og læring. Vi skal byggje kompetanse på idretts- og friluftsliv. Vi tek dei beste turane i fjord -og fjellandskapet på Vestlandet. Vi bur i telt om hausten, snøhole om vinteren og koser oss i Vossabadet når det regnar.

Ekstremsport Luft

Linjen er nå full!   Lær fallskjerm, vindtunnel, paragliding, speedriding og ski. Prøv elvepadling, rafting og klatring. Opplev vennskap og eventyr, natur og friluftsliv i telt og snøhule. Ekstremsport- og skibygda Voss!