På tur i Storbritannia

En uke inn i Storbritanniaturen vår, og det er utrolig å tenke at vi bare er halvveis.

Så langt har vi toget oss gjennom England, opplevd Edinburgh Castle og de dunkle Vaults der det absolutt spøker, vi har blitt bombardert av regn og hagl før vi endelig fikk se regnbuen fra Arthur's Seat; prøvd oss på haggis og vandret i Edinburghs Old Town.


Neste stopp, Liverpool, bød på mer regn ute, men desto bedre stemning inne i Beatlesbussen Magical Mystery Tour, og senere med Beatles tributeband i selveste Cavern Club. På Paul McCartney-skolen LIPA fikk vi oppleve Masterclass med låtskriveren og gitaristen Chris Difford fra det engelske knallsuksessbandet fra 80-tallet, Squeeze, en grundig omvisning og senere en minifestival med elever på skolen.
Liverpoolbesøket ble avsluttet med fotballkamp på selveste Goodison Park, der de noe skuffede Everton-supporterne fikk se laget sitt kare til seg 1-1 mot Swansea City. Det stod dog ikke på stemningen, spesielt da Everton scoret 5 minutter før slutt. Vi lærte nok alle noen nye engelske gloser der på hjemmetribunen. Nå ligger London for våre føtter og vi er klare for nye inntrykk. Fortsettelse følger...