Studietur for Musikk

Studietur til Dei britiske øyer.

Ei musikalsk reise utanom det vanlege! På denne turen får du oppleva – og ta del i musikk frå eit vidt perspektiv.

Bli med på en uforglemmelig rundtur gjennom tre land og et mangfold av musikktradisjoner! Storbyene London, Dublin, Edinburgh og Liverpool tiltrekker seg artister i verdensklasse, og er derfor selvskrevne reisemål for musikkinteresserte verden over. Store konserthus, kjente musikalscener, pubkvelder med folkemusikk og jamsessionsintime klubber - England, Irland og Skotland byr på alt dette, og mer til.

Navn som The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Elton John, David Bowie, The Rolling Stones, Deep Purple og Sting (for å nevne noen) plasserer Storbritannia ettertrykkelig på kartet når det gjelder utviklingen av rock og populærmusikk fra 1960-tallet og fram til i dag. Gå i fotsporene til The Beatles i Liverpool eller ta en "Rock ’n’ Roll Tour" i London; mulighetene er mange for den som ønsker sight-seeing med musikkhistorisk sus.

I tillegg til musikalsk inspirasjon vil turen by på flotte naturopplevelser, med utsikt over det særegne britiske landskapet fra togvinduet. Aller mest er det nok likevel det sosiale fellesskapet som vil prege minnene du tar med deg hjem. Gjennom å dele nye erfaringer utvikler vi oss sammen og vokser som mennesker. Og nettopp det handler året på Voss Folkehøgskole om.

london

gig

undergrunn